Antwerpen verkend, het verhaal achter tien standbeelden

Ben je van plan Antwerpen binnenkort voor het eerst te bezoeken en wil je vooraf wat meer weten over de geschiedenis van de stad? Of ben je al een regelmatige bezoeker en vraag je je af wat het verhaal achter bepaalde standbeelden is die je in het centrum ziet? Is je antwoord op één van deze twee vragen ja, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in mijn op 27 september te verschijnen boek: Antwerpen verkend, het verhaal achter tien standbeelden.
 
In het boek geef ik aan de hand van een denkbeeldige wandeling door het historisch centrum en het aangrenzende Zuid een korte beschrijving van tien Antwerpse standbeelden die je zeker en vast zult tegenkomen. Die tien standbeelden zijn van de volgende personen:
  • Antoon Van Dyck
  • Peter Benoit
  • Peter Paul Rubens
  • Levend standbeeld/standbeelden bij entree Kathedraal
  • Nello/Patrasche
  • Silvius Brabo
  • Hendrik Conscience
  • Paul Van Ostaijen
  • Willem van Oranje/Filips van Marnix van Sint-Aldegonde
  • Auguste Lambermont
Behalve het verhaal over/achter het standbeeld, vertel ik je ook iets over de locatie waar het zich bevindt. Zo kom je zonder veel moeite al een heleboel te weten over de stad Antwerpen en de vele verbanden die er zijn met de noorderburen. De verkoopprijs zal 14,99 euro bedragen. Voor dat bedrag krijg je het boek thuisgestuurd in Nederland en België. Vanaf het laatste weekend van september kun je op deze pagina de cover bewonderen. Bang dat je het vergeet? Geef je dan op voor de gratis promotiemail.
 
Als eerste op de hoogte van verschijning 
Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn een geheel vrijblijvende promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Jij wordt dan dus als eerste op de hoogte gesteld van de verschijning. In die mail vind je alle informatie over het boek: de inhoud, de prijs, het aantal pagina's, formaat etc.
 
De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd: 'De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt.'
 
Ik noteer jouw mailadres in een Excel-bestand dat ik aan de uitgever ter beschikking stel. Ik garandeer je dat ook ik verder niets met jouw mailadres doe. Je zult van mij dus geen mails ontvangen inzake Johan Schrijft en uiteraard verstrek ook ik jouw mailadres niet aan derden.
 
Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan weten voor 24 september (mijn mailadres staat onderaan deze pagina!). Dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:
 
Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.