'Coronavirus is gemaakt in Chinees laboratorium in Wuhan'

15/09/2020
 
De eigenlijke theorie is dat het coronavirus van dier op mens is overgesprongen op een wildmarkt in Wuhan, december 2019. Niet waar, zegt de Chinese viroloog Dr. Li-Meng Yan die toen in een laboratorium in de stad werkte aan een onderzoek naar longontsteking. Volgens haar is het virus in dat laboratorium gecreëerd.
 
Zij vertelt dat in een interview in het programma 'Loose women' op de Britse zender ITV. In december 2019 en januari 2020 zag ze naar eigen zeggen dat men daar bezig was met een 'cover-up operatie' om het virus te creëren. Zij vertelde dat aan haar verantwoordelijke die ook werkt voor de World Health Organisation. Noch haar verantwoordelijke noch de WHO deden iets met haar bevindingen. Eind januari vluchtte ze via Hong Kong waar ze oorspronkelijk vandaan komt naar de VS. Daar verblijft ze op een geheime locatie, ondersteund door een organisatie die Chinezen helpt hun land te ontvluchten.
 
Als dit waar is, geeft dit natuurlijk een heel andere draai aan de pandemie. Haar verhaal roept wel vragen op: waarom komt ze er nu pas mee naar buiten? Heeft Donald Trump dan toch gelijk? Hij beweerde in februari al dat het virus bewust door de Chinezen is gemaakt. Hoe kwam hij aan die kennis? Van de Chinese viroloog of was het gewoon een Trumpiaanse slag in de lucht? Wat is de rol van de WHO in deze? En waarom zouden de Chinezen zo'n dodelijk virus willen creëren?  Was het bedoeld als onderzoeksmateriaal naar het bestrijden van longontstekingen of was het bedoeld als 'geheim wapen'? Wie wel eens een thriller leest, krijgt nu allerlei wilde gedachten.
 
Dr. Li-Meng Yan  werkt samen met een klein team van top wetenschappers aan een wetenschappelijk rapport over de zaak dat ze spoedig zal publiceren.
 
Lees het hele artikel over wat Dr. Li-Meng Yan heeft gezegd op de site van Novinite of bekijk de YouTube met met het ITV-interview hieronder.
 
 
 
 
 Copyright tekst: Johan Peters, 15/09/2020 - ...
 

       Doneer voor een nog betere nieuwsservice op Johan Schrijft