Drie keer in de week nieuws uit de EU dat je waarschijnlijk hebt gemist

Er gebeurt veel in Europa, maar niet alles haalt het Nederlandse of Vlaamse nieuws. Om die media en jou een handje te helpen geen nieuws te missen, is er Johans Persbureau. Drie keer per week (ma, wo, vr) nieuws uit de Europese lidstaten dat je waarschijnlijk nog niet hebt gelezen. Leuk nieuws, hard nieuws, politiek nieuws, economisch nieuws. Altijd met verwijzing naar gratis te lezen bronnen! 
 
Edoch, ook bij mij moet de schoorsteen roken. De eerste twee werkweken van september is er geen nieuwsbrief. Vanaf maandag 18 september verschijnt deze weer als vanouds. Maar wel met een nieuwe abonnementsformule. Of beter: lees de nieuwsbrief zolang je wilt voor een schijntje. Om de nieuwsbrief vanaf 18 september 2023 te ontvangen, volstaat een eenmalige donatie. Deze bedraagt minimaal 5 euro (meer mag natuurlijk ook). Daarna lees je de nieuwsbrief net zolang als je wilt. Afzeggen, kan te allen tijde via een simpele mail. Eenvoudiger kan niet! Ga bij interesse naar de contactpagina.
 
Om er weer in te komen, valt de eerste nieuwsbrief na de break (maandag 18  september) gratis compleet te lezen. Vanaf woensdag 20 september publiceer ik alleen weer de onderwerpen op deze pagina.  
 
September 2023