Privacy/contact/copyright foto's (photos)

Europese privacywet 
Deze site maakt op geen enkele manier gebruik van tracking software om gegevens van bezoekers te achterhalen dan wel op te slaan.  Indien je mij mailt, komt die mail in mijn mailbox terecht. Ik speel het mailadres of andere informatie die wij in een eventuele mailwisseling uitwisselen nooit door aan derden. Voor de rest bestaat er op deze site geen mogelijkheid tot reageren. 
 
Contact
Telefoneren, is voor mij niet praktisch gezien mijn fysieke beperking. Om mijn standaard grap te maken: sommige mensen hebben twee linkerhanden, ik heb er maar één (en mijn rechterhand kan ik niet gebruiken). Niet handig als je moet telefoneren en noteren tegelijk met een mobiele telefoon. Contact vindt daarom eerst en vooral plaats via e-mail: info@johanschrijft.be Als het echt niet anders kan, kun je  telefonisch met mij in contact treden. Mijn telefoonnummer krijg je dan via de mail. Post per brief kun je richten aan Johan Schrijft, t.a.v. Johan Peters, Posthoornstraat 17, 3011 WD, Rotterdam.                    
 
Copyright foto's (photos)/illustraties (illustrations)
Behalve foto's die ik zelf heb gemaakt en logo's van organisaties/bedrijven gebruik ik zo nu en dan copyright free foto's die te vinden zijn op Wikimedia Commons.
 
Except for pictures I have taken myself and logos of organisations/companies the only pictures I sometimes use on this site are copyright free pictures which can be found on Wikimedia Commons.