Privacy/contact/copyright foto's (photos)

Europese privacywet 
Deze site maakt op geen enkele manier gebruik van tracking software om gegevens van bezoekers te achterhalen dan wel op te slaan.  Indien je mij mailt, komt die mail in mijn mailbox terecht. Ik speel het mailadres of andere informatie die wij in een eventuele mailwisseling uitwisselen nooit door aan derden. Voor de rest bestaat er op deze site geen mogelijkheid tot reageren. 
 
Contact
Telefoneren, is voor mij niet praktisch gezien mijn fysieke beperking. Om mijn standaard grap te maken: sommige mensen hebben twee linkerhanden, ik heb er maar één (en mijn rechterhand kan ik niet gebruiken). Niet handig als je moet telefoneren en noteren tegelijk met een Smartphone. Contact vindt daarom eerst en vooral plaats via e-mail: info@johanschrijft.be Als het echt niet anders kan, kun je  telefonisch met mij in contact treden. Mijn telefoonnummer krijg je dan via de mail. Ik woon legaal in Antwerpen en betaal keurig mijn belastingen, maar het is niet nodig mijn adres hier op de site te vermelden.                   
 
Copyright foto's (photos)/illustraties (illustrations)/video's (videos)
Alle foto's/video's/illustraties in de nieuwsberichten op deze site zijn overgenomen van de nieuwsbron waarnaar wordt verwezen met de link, tenzij anders vermeld. Zij dienen uitsluitend als beeld bij het bericht. Ik heb er verder geen enkele recht op en gebruik ze nergens anders voor. Kon ik een foto uit 2020 niet meer traceren of is deze ondertussen op de originele nieuwspagina verdwenen, is deze per 24/01/2021 ook van mijn site weggehaald. Wie zijn/haar foto bij een nieuwsbericht herkent (2020/2021) en niet akkoord gaat met het gebruik ervan kan mij dit laten weten door een mail te sturen. Ik verwijder de foto dan zo snel mogelijk.
 
All photos/videos/illustrations in the news articles on this site have been taken from the news source to which I refer through a link, unless otherwise mentioned. They are exclusively meant as an accompanying image with the article. I do not own any copyright on them at all and won't use them for other purposes. Photos from the year 2020 I could not retrace anymore or which have gone on the original news page have been taken away from my site on 24/01/2021. In case you recognize one of your photos (news article 2020/2021)  and don't agree with me using it, please let me know by sending me an e-mail. I will then take away the photo as soon as possible.