Journalistiek aanbod voor ondernemers en media

Ondernemers
 
Doe als ondernemer een beroep op mijn journalistieke aanbod. Om uw activiteiten onder een breed publiek bekend te maken. Om een inhoudelijk perfecte nieuwsbrief op te stellen.
 • Interview: interviewen, is mijn specialiteit als freelance journalist. Of ik nu een CEO van een onderneming interview of een beginnende zzp'er, de voorzitter of een vrijwilliger van de sportclub: ik maak er een helder, lekker leesbaar interview van. Dat u zelf kunt gebruiken voor uw eigen communicatiedoeleinden. Een voorbeeld van hoe zo'n interview eruit kan zien, is het interview met zzp'er met een beperking Jan Troost.  Veel meer voorbeelden van mijn interviewstijl vindt u op Mensen met een beperking aan het woord (wees gerust: ik kan en wil ook echt andere onderwerpen oppakken)    
  • Nieuwsbrief: wilt u uw klanten een wekelijkse/maandelijkse nieuwsbrief sturen met uw eigen nieuws? Lever mij de onderwerpen aan en ik stel de nieuwsbrief redactioneel voor u op. Zelf publiceer ik wekelijks een nieuwsbrief over de Belgische verkiezingen. Lees ze eens door en bekijk of mijn schrijfstijl u bevalt voor uw eigen nieuwsbrief. 
   Media
    
   Uiteraard ben ik ook voor Vlaamse en Nederlandse geschreven media beschikbaar. Mijn interesses en kennis liggen op het gebied van leven en wonen in Antwerpen, hoe het land België bestuurlijk en politiek in elkaar zit, economische onderwerpen, geschiedenis, reizen en natuurlijk leven met een beperking. Daarnaast heb ik grote interesse in Oost-Europa en dan met name het land Roemenië. Daarover publiceer ik iedere werkdag ('s avonds) een nieuwsbericht op de pagina Roemeens nieuws
    
   Op zoek naar die ene treffende foto voor een artikel? Ik heb vele foto's gemaakt op mijn Europese reizen en in Antwerpen. Wellicht zit de foto die u zoekt er tussen. U mag ze van mij tegen een schappelijke vergoeding en naamsvermelding gebruiken. Ze staan op de speciale fotopagina die in de loop van 2019 steeds meer gevuld zal raken.