Doneer voor continuering en uitbreiding nieuwsservice

 
Of je nu incidenteel of fanatiek mijn nieuwsservice volgt. Of je nu vooral komt kijken voor mijn berichtgeving over actuele Belgische onderwerpen, Europese zaken, de Balkan, leven met een beperking of transport/logistiek/economie. Je hebt interesse in mijn journalistieke werk. Fijn!
 
Met plezier zet ik mijn journalistieke bezigheden voort, zodat jij doordeweeks iedere dag je honger naar nieuws kunt blijven stillen. Gratis en nooit simpelweg copy paste van de originele bron overgenomen! Ik doe er altijd moeite voor door een eigen draai aan de tekst te geven, te vertalen of wat extra duiding te geven. Mijn berichtgeving kan echter bij veel berichten nog professioneler. Met bijvoorbeeld één of twee extra alinea's achtergrondinfo. Of een bijkomend intervew, mocht ik daartoe de gelegenheid hebben. Zodat je nog meer inzicht krijgt in het onderwerp. Om dat te realiseren, moet ik verzekerd zijn van twee zaken: voldoende tijd om daaraan te werken en inkomsten die de gevraagde extra tijdsinspanning financieel mogelijk maken. 
                                            

                                                    Doneer voor nog betere nieuwsservice op Johan Schrijft

 
Ik doe daarom een beroep op mijn lezers  Wie wil, indien financieel daartoe in staat en bereid, een donatie overwegen om mij mijn journalistieke werk op Johan Schrijft te kunnen laten voortzetten en, vooral, perfectioneren? Ik besef dat we allemaal moeilijke tijden tegemoet gaan door de coronacrisis. Ik plak dan ook vooraf geen bedrag op de gewenste donatie. Elk bedrag is welkom, hoe klein ook. Maar, bij een donatie van tien euro of meer doe ik graag iets terug! Bij een donatie van tien euro of meer zal ik als dank je naam vermelden in een nieuwsbericht, inclusief link, en zo reclame voor je maken. Mocht je een onderneming hebben, een webshop of voor een andere zakelijke reden op internet zitten, is dat toch mooie aandacht voor je. Mocht je als particulier doneren, dan heb je vast wel een interessant blog, Instagram account of andere online uiting waarnaar ik kan verwijzen zodat je nieuwe bezoekers kunt verwachten.  
 
Stuur allereerst een mail naar info@johanschrijft.be met als onderwerp 'Ik doneer'. Vermeld in die mail het bedrag dat je wilt doneren. Dan stuur ik jou als antwoord mijn bankgegevens waarop je het door jou aangegeven bedrag kunt overmaken. Alle tussen ons uitgewisselde gegevens blijven uiteraard vertrouwelijk en speel ik nooit door aan derden. Zie daarvoor de pagina Privacy/contact/copyright. Is dit allemaal te veel gedoe voor je en doneer je liever ineens via PayPal? Dat kan ook!  
 
Alvast bedankt voor je donatie en veel nieuwsgaring toegewenst!