CEO wissel bij DPG Media per 1 maart

05/02/2020
 
Huidig CEO van DPG Media Christian Van Thillo geeft op 1 maart de fakkel door aan Erik Roddenhof. Van Thillo, die de mediagroep 30 jaar lang leidde, doet een stap terug. Hij blijft wel verbonden aan het bedrijf. In de rol van uitvoerend voorzitter van de groepsdirectie zal Van Thillo zich toeleggen op de strategie, het overnamebeleid en de ontwikkeling van de mediamerken.
 
Van Roddenhof heeft momenteel de leiding over de Nederlandse tak van DPG media. Die functie blijft hij gewoon vervullen. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor het dagelijks beleid, de uitvoering van de strategie en de digitale transformatie. Van Thillo laat weten dat hij zich meer met de strategische ontwikkeling wil bezighouden en de mensen op de werkvloer meer wil ontmoeten.
 
DPG Media is een crossmediabedrijf met talloze zenders en titels in Belgiƫ en Nederland. Belgische titels en zenders zijn bijvoorbeeld VTM, Q Music, Het Laatste Nieuws, De Morgen, Dag Allemaal, Vacature.com. Nederlandse titels zijn onder andere AD, Trouw, de Volkskrant, Intermediair, BN de Stem, Nationale Vacaturebank.
 
Copyright tekst: Johan Peters, 05/02/2020 - ...