Tijd voor eindejaarspauze

15/12/2022
 
Wie mij een beetje heeft gevolgd dit jaar weet dat ik heftige gebeurtenissen heb meegemaakt die veel van mijn tijd en energie hebben gekost. Ik zal ze niet herhalen op deze plek. Ik dacht het jaar rustig te eindigen met elke dag een nieuwsbericht tot aan de kerst, maar ook dat plan moet ik wijzigen. Maandag 19 december vertrek ik weer naar Rotterdam. Voor een niet vooraf geplande trip. Om er met de kerst nog eens terug te keren voor een wel vooraf geplande trip. Een goede reden om, wat de nieuwsvoorziening op deze site betreft, nu al opnieuw op de pauzeknop te drukken.
 
In principe hervat ik begin januari direct weer mijn dagelijkse nieuwsvoorziening. Vooropgesteld dat ik er de tijd en de gelegenheid voor ga hebben. Het is niet voor niets dat ik maandag weer onvoorzien naar Rotterdam afreis. Ik heb dinsdag een sollicitatiegesprek. Deze site en de nieuwsvoorziening daarop is in de eerste plaats altijd bedoeld geweest om mezelf in de picture te schrijven. Wanneer ik eindelijk weer een fatsoenlijk inkomen verdien, is mijn doel ermee gerealiseerd. Ook daarna zal ik deze site blijven vullen met nieuws, maar minder frequent.
 
Ik publiceer na de kerst sowieso toch nog één bericht. Over mijn bevindingen inzake de terugkeer naar mijn Rotterdamse roots. Of de sollicitatie succesvol gaat zijn, staat niet in de sterren geschreven. Dat is dus afwachten. Houd deze site in 2023 hoe dan ook in de gaten voor nieuws dat de Nederlandse en Belgische media niet brengen.