Meesteres Calea Toxic toverde ABB Duisburg om in de Bizarrfabrik

26/10/2023
 

Meesteres Calea Toxic opende vorige maand de Bizarrfabrik. Een compleet nieuwe studio, gevestigd op het terrein van het vroegere Alter Bizarrer Bahnhof in Duisburg. Bizarrfabrik is een zeer ambitieus project waar wij van Massad direct aandacht aan wilden besteden vanaf het moment dat we ervan hoorden. Dus zochten we contact met Meesteres Calea Toxic voor een nieuw interview. Omdat niet iedereen zich het eerste interview met haar van enkele jaren geleden nog zal herinneren, stelt zij zichzelf eerst even opnieuw voor en laat ons dan kennismaken met haar nieuwe project.

‘Ik ben sinds 2017 actief als Meesteres onder de naam Calea Toxic. Mijn werkterrein is voornamelijk Duitsland en Nederland. Ik ontdekte mijn passie voor BDSM en fetish reeds op jonge leeftijd, net als mijn sadistische aanleg. Van professie was ik politieagent. Ik leefde mijn voorliefde voor SM daarom aanvankelijk alleen in de privésfeer uit. In 2017 maakte ik mijn eerste droom waar toen ik besloot mijn passie professioneel te gaan beoefenen. Ik was op dat moment 11 jaar werkzaam geweest bij de politie en opgeklommen tot inspecteur met uitzicht op de functie van hoofdinspecteur. Ik gaf mijn veilige carrière bij de politie op om mijzelf exclusief te wijden aan mijn passie voor fetish en BDSM, na zorgvuldige overweging.

‘Mijn gasten vertellen mij steeds weer dat ze mijn werkelijke passie voelen en mij waarderen als een intelligente conversatiepartner voor en na de sessie. Ik beschouw mijzelf als een dienstverlener met wie je ook goede en vriendelijke conversaties kunt voeren. Maar tijdens de sessie haal ik de hendel over. Ik heb nooit spijt gehad van het beëindigen van mijn politiecarrière. Ondanks dat ook ik net als al mijn collega’s in de scene deel uitmaakte van de belegerde groep zelfstandige sekswerkers die moest stoppen met werken tijdens de coronaperiode. De angst voor het wegvallen van bestaanszekerheid maakte het een verschrikkelijke tijd, maar ik ben sterker uit de crisis gekomen.

Ik heb die tijd benut om me voor te bereiden op de vervulling van mijn volgende droom. Opgeven, was tijdens corona nooit een optie. In plaats daarvan maak ik nu de volgende stap. Met het beginnen van Bizarrfabrik neem ik opnieuw een groot risico met hoge eenmalige en vaste kosten. Maar wie niet waagt wie niet wint. Geïnspireerd door mijn vele reizen en bezoeken aan andere SM-studio’s in Duitsland en doorheen Europa heb ik een goede indruk gekregen van onder welke omstandigheden ik plezier heb in mijn werk en onder welke niet. Ik was gewend te werken als gast Meesteres in vele studio’s. Toen ABB te koop bleek, heb ik de kans gegrepen mijn eigen rijk te creëren.’

Nieuwe studio op bekende locatie

‘Ik wil met Bizarrfabrik een plaats creëren waar zowel de Dames als de gasten zich comfortabel voelen. Gasten voelen zich alleen veilig in een studio waar alles schoon en veilig is. Op de vroegere gronden van het oude goederenstation in Duisburg-Neumühl heb ik een rijk geschapen van 750 vierkante meter waar fetish liefhebbers alles vinden wat hun hartje begeert. Nergens anders dan in dit oude stationsgebouw, dat een plek is geworden waar historische evenementen plaatsvonden en ABB een kwart eeuw was gevestigd, heb ik zoveel sfeer, energie en creativiteit gevoeld. Kamer voor kamer heb ik met grote aandacht voor detail ingericht en zo een nieuwe erotisch bizarre wereld geschapen waar je al je fantasieën kunt beleven. Het is mijn wens een nieuw tijdperk in te luiden op deze historische en speciale plek met een nieuw concept, een nieuw uiterlijk, veel passie en de beste Domina’s en Bizarrlady’s in Europa. Sommige inrichting die ik mooi vond in ABB heb ik intact gelaten. Dit is inclusief de stijlvol ingerichte Troonkamer, de Rode Salon en de kliniekruimte. Net als de kelderruimte die lijkt op een museum van historische martelwerktuigen. Andere kamers heb ik volledig opnieuw ontworpen. Ik vond het belangrijk een mix te hebben van individueel gecreëerde speelruimtes die passen in het historische gebouw en moderne uitrusting van, bijvoorbeeld, Stylefetish. Alle kleuren zijn volledig veranderd en ook de vloeren zijn gedeeltelijk nieuw gelegd.  

‘Zoals ik al eerder zei, had het ABB een speciale sfeer. Een 150 jaar oud bakstenen gebouw met hoge muren en een lange geschiedenis heeft natuurlijk een speciale flair. Ik heb deze oude flair behouden, maar gedeeltelijk verrijkt met moderne speeltoestellen. De oude flair met de krakende vloeren onder de hoge laarzen is bewaard gebleven. Gelijk bij binnenkomst heeft de gast het gevoel een andere, enge en haast beangstigende, wereld binnen te treden. Met de overheersende kleur zwart en licht van fakkels weet de gast niet of hij in hemel of hel is beland. Gasten zijn gesteld op de anonimiteit in een groene industriële omgeving met veel parkeerplek voor de deur. Zij waarderen ook de ruime openingstijden (11:00 – 23:00 uur) en de gemakkelijke bereikbaarheid direct langs de A42 snelweg. We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland, Duitsland en het gehele Ruhrgebied.

‘In zijn algemeen heeft Bizarrfabrik nu een meer donkere en zondige uitstraling dan dat ABB had. Alle kamers beschikken over minstens een minimum aan speelfaciliteiten. Daaronder zijn elementen om iemand vast te zetten/binden zoals het kruis, strafbanken, bondagebanken, gynaecologenstoelen en kooien. Voor latex liefhebbers is er een latexkamer met een grote collectie maskers en outfits. Voor nursing spelletjes is een authentiek ingerichte nursingruimte aanwezig. Elk van de vele ruimten op de verschillende verdiepingen heeft zijn eigen functie. Ik ben zeer blij dat ik kan zeggen dat ik beschik over de grootste SM-studio in Noordrijn-Westfalen met zoveel ruimtes en zoveel werkzame Meesteressen. Als aanvulling op het klassieke SM-aanbod zullen ook workshops, overige trainingen en speciale evenementen plaatsvinden. De workshops zijn in eerste instantie bedoeld als interne training, van de Meesteressen voor de Meesteressen. Maar daarnaast komen in een later stadium ook workshops over belangrijke SM-onderwerpen voor externe deelnemers. Bijvoorbeeld over veilige praktijken, wettelijke aangelegenheden en marketingactiviteiten. Om het overzicht van het programma naast de reguliere sessies af te ronden, zij nog vermeld dat de speciale evenementen onder andere groepseducatie inhouden. Het is mijn doel totaal nieuwe doelgroepen te bereiken en, bijvoorbeeld, bewust koppels en vrouwen van mijn diensten gebruik te laten maken. Waar mannen eerst logen over hun SM-bezigheden, komen ze nu met hun vrouw.’  

Grote keuze uit Meesteressen

‘Tot nu toe hebben ongeveer 50 Meesteressen aangegeven dat ze op reguliere basis werkzaam zullen zijn in Bizarrfabrik. Een dagelijks overzicht van wie wanneer aanwezig is, valt terug te vinden op https://www.bizarrfabrik.com en op de sociale media. Dankzij mijn reizen naar andere studio’s in Duitsland, Nederland, Liechtenstein en Zwitserland heb ik vele Meesteressen leren kennen en waarderen. Ik ben heel blij dat velen onder hen nu ook in Bizarrfabrik actief willen zijn. Ik beschouw hen als de beste collega’s die de gasten van Bizarrfabrik ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring gaan bezorgen.

‘Ik zal zelf uiteraard ook vaak in Bizarrfabrik aanwezig zijn en in staat zijn meer sessiedata in te plannen dan voorheen. Dit maakt het in de toekomst makkelijker afspraken met mij te boeken. Hoewel mijn aandacht de komende tijd vooral bij Bizarrfabrik ligt, blijf ik in de toekomst ook reizen. Ik denk dat het altijd belangrijk blijft een beeld te krijgen van andere studio’s op verschillende locaties. Mijn reislust beperkt zich voortaan wel tot Hamburg, München en Nederland (SM Studio Almere en/of SM Studio Amersfoort). Mijn vele gasten uit Nederland kan ik alleen maar aanraden de kleine sprong naar Bizarrfabrik in Duisburg te maken.’ 

Praktisch

Het is onmogelijk alle Meesteressen die in Bizarrfabrik werkzaam zijn op te noemen of in de advertentie in dit blad op te nemen. Sommigen staan met een foto bij dit artikel (papieren versie Massad, JP). Een complete lijst van de Meesteressen met aanwezigheidsdata staat op https://www.bizarrfabrik.com Bizarrfabrik kondigt nieuwe Meesteressen ook aan op X (voorheen Twitter), @Bizarrfabrik. Meesteres Calea Toxic heeft ten slotte ook nog haar eigen website. Daarop staat voornamelijk info over haar activiteiten als fetish model: https://www.caleatoxic.com/en/portfolio.php   

Copyright tekst: Johan Peters/Massad, oktober 2023 - ...
Copyright foto: Massad/Meesteres Calea Toxic