Miss Mercy: specialiste in BDSM, tantra en seksualiteit

16/12/2023
 
 

Miss Mercy biedt meer dan alleen de klassieke SM. In haar sessies past zij veelvuldig tantra technieken toe. Naast sessies geeft zij onder andere ook workshops aan koppels en singels waarin deze hun seksuele vaardigheden optimaal leren benutten. Dit en meer komt allemaal ter sprake in onderstaand interview.

Kunt U allereerst iets over Uw achtergrond vertellen? Hoe ontdekte U de wereld van SM en hoelang bent U al actief als commerciële Meesteres?

In de ‘gewone’ wereld heb ik als leidinggevende vaak met mannen gewerkt. Dat beviel mij veel beter dan werken met vrouwen. Dominantie is iets wat bij mij hoort al zolang ik het begrip ken, bewust of onbewust. Vanaf het moment dat ik bezig was met werken aan mijn innerlijke wereld, met seksualiteit en spiritualiteit, heb ik ontdekt dat ik die energie bewust kan beïnvloeden. Dat de wereld bestaat uit polariteiten, dus mannelijk tegenover vrouwelijk, onderdanig tegenover dominant, etc. Toen ik deze polariteit en het daarbij behorende spanningsveld begreep, ontdekte ik dat men zich graag aan mij onderwerpt en dat ik dat ontzettend spannend vind en ervan geniet. Ik geniet van de pijn van een ander, van het pijn toedienen. Dat pijn heilzaam kan zijn, erotisch, inspirerend.

Toch is pijn niet het enige interessante aspect van BDSM. Via BDSM is het mogelijk een seksuele energie op te wekken. Een seksuele energie die aan de grondslag van ons bestaan ligt, van onze kinks, fetishes en fantasieën. Het zegt ontzettend veel over ons als mens. Met die seksuele energie kun je letterlijk spelen, maar ook mensen helpen bij bepaalde zaken in hun leven. Mensen kunnen samen met jou toegeven, helen, dingen die dwarszitten (uit het verleden) wegwerken, ontspannen, zelfs hun leven veranderen. Vaak is iets doen of laten niet interessant, totdat je het voor jouw Meesteres doet. Consent, communicatie, discretie en respect staan daarbij voorop. Ik ben al jaren bezig met BDSM en tantra. Professioneel als een commerciële Meesteres nu ruim vier jaar.

Kunt U het begrip Tantric FemDom uitleggen aan onze lezers?. Waarin verschilt U van Uw collega’s qua werkwijze? Bent U meer een erotische Meesteres of net zo goed heel sadistisch?

Tantra is een oosterse levenswijze die alles omvat en vandaar dat de BDSM daar zo goed in past. FemDom staat voor vrouwelijke kracht. Het gaat om de vrouw die haar eigen seksualiteit heeft ontdekt, deze leeft en omhelst. Zij begrijpt dat de seksuele energie de meest krachtige energie ter wereld is. Een zelfbewuste, dominante vrouw is ontzettend aantrekkelijk. Zij is geen muurbloempje, maar een tijgerin die van alles in haar leven geniet. Een tantrische sessie gaat veel dieper dan een reguliere BDSM-sessie. Vaak raken we dat spirituele aspect aan in de sessie dat uitwerking heeft in het leven van de sub of slaaf. Niet alleen in de vorm van toewijding, onderdanigheid of onderwerping naar mij toe. Wat het dan nog meer is, is voor iedereen anders. Iedere persoon is anders. Ik geef geen sessies ‘one size fits all’, maar juist heel erg op de persoon gericht.

Ik denk dat ik me vooral met mijn benadering naar de mens toe onderscheid. Ik kan hard, maar liefdevol zijn. Veel van je (willen) weten. Wat speelt in jou op dit moment in je leven, jouw ervaring en beleving van BDSM. Een tantrische sessie duurt minimaal twee uur. Daarna is er aftercare. Zo bouw ik een band met de sub op. Ik zou nooit iets doen waar ik niet van geniet, wat mij niet boeit of uitdaagt. Ook houd ik niet van sessies met vooraf bepaalde scenario’s. Ik houd van pijn, ik kan ontzettend gemeen zijn, ik balanceer graag op het punt waar je zowel genot als pijn ervaart. Soms zijn mijn sessies pijn gericht, soms gebruik ik helemaal geen attributen of enge apparaten. De slaaf onderwerpt zich dan onder mijn dwingende aanwezigheid aan mij en dan martel ik hem met genot. Hoe? Tja… come and find out.

Waar verricht U Uw sessies?

Ik ben te vinden in een aantal studio’s door het land. Mijn favoriete studio is in Arnhem, Donna Fiera. Die is voorzien van alle (on)gemakken, attributen, is makkelijk bereikbaar met het ov en de auto. In Deventer doe ik vooral feminisation. Hier heb ik alles wat ik daarvoor nodig heb. Van kilo’s make-up, pruiken, kleding, borstprotheses  tot aan pumps in maat 48. De studio in Deventer is ook makkelijk bereikbaar met het ov en de parkeerplaats is om de hoek.

Kunt U meer vertellen over het spirituele deel in Uw sessies en overige aanbod? Hoe bent U daartoe gekomen om dit erin te integreren?

Ik integreer tantra, seksualiteit, pijn, muziek en soms meditatie in mijn sessies. Allemaal noodzakelijke elementen voor mij wil ik tot je kern komen. Bij je hart, gut en je piemel. Tijdens mijn sessies word je (aan)geraakt. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alles kan gebeuren. Je bent een grote jongen of een groot meisje en je bent te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen geluk en wat daarbij vrijkomt. Ik ben een goede space holder. Iemand die je ondersteunt door er gewoon te zijn. Zodat jij je verantwoordelijkheden kunt vergeten en uitdagingen aangaan. Mijn sessies gaan diep, zijn inspirerend en kinky, maar altijd op eigen risico. We werken met een stopwoord.

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat er verschillende soorten belevingen van BDSM zijn. Gericht op lust, lifestyle, kink, fetisjisme, T-girls en alles daartussenin. Sommige dingen horen bij BDSM, omdat ze nergens anders aan gelinkt kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld feminisation of sploshing. Ik geef verschillende BDSM-sessies. Het tantra element is bijna altijd aanwezig in mijn werk. De tantrische sessies draaien om verbinding met jouw lichaam en dat van jouw partner. Vaak en veel voorkomende problemen met mannelijke edele delen zoals erectieproblemen of voortijdige ejaculatie zijn meestal te verhelpen. In de tantrische sessies komen verschillende zaken aan bod. FantASStic Work gaat over de mannelijke prostaat en het enorme potentieel aan plezier dat daarin schuilt. Pussy Alphabet is puur gericht op de vrouw en het universum van haar plezier. Tantric Delight omvat een sessie gericht op het opwekken en genieten van een kundalini energie (seksuele energie) en is een mooie, eerste stap in de tantrische wereld (kundalini betekent letterlijk ‘de opgerolde’ en stamt uit oude hindoeïstische teksten. Het is ook een vorm van yoga, red.). De Seks Skills sessie gaat over het ontwikkelen, opfrissen, polijsten, herontdekken van je vaardigheden tussen de lakens, maar ook over verschillende soorten orgasmes. Feminisation handelt over het switchen van het mannelijke naar het vrouwelijke. Over make-up, energie tot de innerlijke beleving. Sploshing, ook bekend als food play, vind ik de heerlijkste, leukste, meest speelse en lekkerste sessie ooit (wink wink). Klassieke BDSM-/fetish sessies bestaan bij mij met name uit latex, foot fetish, ball busting, pijn, vernedering, strap-ons, watersports, TPE.

Wat kunnen liefhebbers van feminisation verwachten aan attributen/kleding in de studio en hoelang kan zo’n feminisation sessie duren?

Feminisation sessies geef ik alleen in Deventer. Ik heb onder andere een visagistenopleiding gevolgd waardoor ik over heel goede make-up skills beschik. Deze feminisation sessie duurt minimaal drie uur. Wat men in die drie uur kan verwachten, is een aangename sfeer gericht op een mooie, ongedwongen beleving en frisse uitstraling. Aanwezig zijn veel make-up, verschillende pruiken, veel mooie lingerie, kleding voor alle vrouwelijke uitingsvormen (van onschuldig schoolreisje tot aan een echte slet, Kali, prinses, dame… you name it), kunstnagels, nagellak, borstprotheses, kousen, hoeden, fascinators, hakken en pumps tot aan maat 48. De eerste sessie is altijd 1 op 1. In de tweede of derde sessie kunnen we derden erbij betrekken. Dus kom maar op met de fantasie. Op mijn site feminisation.nl kun je meer erover lezen. De feminisation sessies zijn bedoeld voor T-girls, newbees en vooral voor heteromannen die willen switchen naar hun vrouwelijke kant. Het maken van foto’s behoort tot de mogelijkheden, als je dat leuk vindt.

Het draait bij U niet alleen om de SM, maar hoe zou U zich als Meesteres omschrijven?

Tantrisch, sadistisch, sensueel, irritant, warm, intelligent (hoog opgeleid), ervaren, vrouwelijk … anders. Geen doorsnee vrouw. Het is onmogelijk om jezelf te definiëren, vandaar dat ik vaak mensen vraag naar een reflectie of recensie. Soms gebruik ik die om mensen een indruk te geven hoe mijn ‘werkwijze’ is. Werkwijze tussen aanhalingstekens, want eigenlijk vind ik niet dat ik werk. Ik geniet zo ontzettend van wat ik doe met je. Dat doe ik met zoveel passie en gevoel …  je kunt dat haast geen werk noemen.

Kunt U meer vertellen over wat fantASStic Work precies inhoudt? Ik heb de indruk dat het meer omvat dan anaal met een strapon tijdens een sessie

Je kunt zeker met een dildo eindigen in jouw sterretje. Zeker! Er berusten veel taboes op de mannelijke ass. Veel trauma, veel schaamte, maar gelukkig is er vooral ook veel nieuwsgierigheid naar. We beginnen altijd langzaam en ik forceer niets. Mannen kunnen op twee manieren klaarkomen: anaal/rectaal (net als de vrouw) en op de prostaat (vergelijkbaar met G-spot bij vrouwen). Ik begin vaak met het weghalen van je psychologische schild inzake je anus. Dat wil zeggen, massage, emotionele ontlading en daarna pas de handelingen met vingers, dildo. Elke man heeft een prostaat, dus wees niet bang dat je ineens op mannen gaat vallen (al is daar niets mis mee).

Ook over de sessies seksuele vaardigheden zullen de lezers vast meer willen weten (opzet en bedoeling). Die zijn individueel te volgen, maar ook als koppel?

De Seks Skills sessies zijn strikt op maat. Het is inderdaad aan te raden om als koppel te komen. Deze sessie gaat over de seksuele communicatie tussen de partners, tantrische technieken en vaardigheden, kink, full body orgasmes, diepgang, fetish, voorkeuren, verschillen en overeenkomsten in seksualiteit bij vrouwen en manen. Je kunt het zo gek niet bedenken. De sessies kunnen theoretisch zijn, maar uiteraard ook hands-on.

Wat zijn Uw plannen voor de nabije toekomst? Waarop wilt U zich vooral focussen of misschien hebt U plannen voor nog een geheel nieuwe activiteit erbij?

Ik blijf mezelf ontwikkelen en leef in het nu. Ik volg mijn nieuwsgierigheid. Die ligt momenteel bij het werken met vrouwen, het geven van kink workshops en het organiseren van party’s. Ik heb plannen genoeg! .Volg mij op de sociale media zodat je niets mist.

Praktisch

Miss Mercy is werkzaam in twee verschillende studio’s. In Arnhem en Deventer. De locatie in Deventer benut zij voor de feminisation sessies. In dit interview zijn veel aspecten van haar aanbod kort ter sprake gekomen. Op haar site staan uitgebreidere beschrijvingen van, bijvoorbeeld, Pussy Alphabet (en nee dat gaat niet uitsluitend over beffen!), FantASStic Work en Cock Engineering. De site is gedeeltelijk in het Engels en gedeeltelijk in het Nederlands. Dit, omdat het Nederlands niet de moedertaal is van Miss Mercy. Zij kan echter uitstekend in het Nederlands communiceren en voor het maken van een afspraak communiceert zij via telefoon of e-mail. Beide zijn terug te vinden op de site.

Copyright tekst: Johan Peters/Massad, 16/12/2023 - ...
Copyright foto: Massad/Miss Mercy